Schokkend! Data analyse toont aan: De gevreesde ADE van vaccins versnelt bij gevaccineerde mensen met elke week die voorbijgaat!

schokkend!-data-analyse-toont-aan:-de-gevreesde-ade-van-vaccins-versnelt-bij-gevaccineerde-mensen-met-elke-week-die-voorbijgaat!

04-10-21 11:05:00, © Mohsen Atayi / Wikimedia Commons (CC BY 4.0) Een door AI aangedreven dataprogramma genaamd “Project Salus” in samenwerking met het JAIC (Joint Artificial Intelligence Center) ontkracht het officiële narratief over vaccins: het toont aan dat de beruchte ADE (Antibody dependent Enhancement – antilichaam-afhankelijke versterking) die zich ontwikkelt als gevolg van vaccins, bij volledig gevaccineerde personen met de week sneller verloopt. De gegevens van 5,6 miljoen Medicare-begunstigden van 65 jaar of ouder werden geanalyseerd. De gegevens zijn bijeengebracht door Humetrix, een real-time data- en analyseplatform dat gezondheidsresultaten volgt. De juridische analyse door Thomas Renz van Renz-Law.com is te zien in een baanbrekend video-interview hieronder, bericht Schildverlag.de.

Uit de alarmerende resultaten blijkt dat de overgrote meerderheid van de ziekenhuisopnamen in het kader van Covid betrekking heeft op volledig gevaccineerde personen, en dat de resultaten voor volledig gevaccineerde personen met de week slechter worden. Dit lijkt te stroken met het patroon van de zogenaamde antilichaam-afhankelijke versterking, waarbij vaccinatie met mRNA-vaccins de gezondheidsresultaten verslechtert en leidt tot buitengewoon veel ziekenhuisopnamen en sterfgevallen.

Deze hier gepresenteerde gegevens verbrijzelen het officiële verhaal van president Joe Biden en Anthony Fauci, die ten onrechte beweren dat Amerika een “pandemie van de ongevaccineerden” doormaakt. Uit de gegevens blijkt dat de pandemie inderdaad lijkt te worden versneld door Covid-19-vaccins, terwijl ongevaccineerde mensen er beter aan toe zijn dan gevaccineerde mensen.

Bovendien blijkt uit deze gegevens (zie hieronder) dat de beste strategie ter voorkoming van infectie en ziekenhuisopname na vaccinatie de natuurlijke immuniteit is die het gevolg is van een eerdere Covid-infectie.

De volledige analyse is getiteld “Efficacy of mRNA-COVID-19 vaccines against delta variant in 5,6 million Medicare beneficiaries 65 years and older” en is gedateerd 28 september 2021. De presentatie van deze gegevens bestaat uit 17 dia’s, die in diaformaat beschikbaar zijn op de Humetrix-website. Het is ook geplaatst op Natural News servers in deze PDF-versie, die handiger is om te bekijken en uit te printen.

Uit het JAIC Project Salus document:

In deze populatie van 80% gevaccineerden van 65 jaar en ouder vond naar schatting 60% van de COVID-19-ziekenhuisopnames plaats bij volledig gevaccineerde personen tijdens de week die eindigde op 7 augustus.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: