Turkse TV toont gruwelijke beelden misvormde baby’s door Pfizer en Moderna vaccins

turkse-tv-toont-gruwelijke-beelden-misvormde-baby’s-door-pfizer-en-moderna-vaccins

04-10-21 02:44:19,

—————————————————————————————————————————————–

‘Dit is geen vaccin. Dit is genverandering’ – Ook afschuwelijk misvormde baby’s (foto in artikel) in VS geboren (2000 officiële miskramen – bijna net zoveel als van alle andere vaccins in de afgelopen 30+ jaar bij elkaar opgeteld -, maar injecties toch aanbevolen voor zwangere vrouwen)

—————————————————————————————————————————————–

De Turkse TV zender Beyaz was bij een persconferentie waar foto’s werden getoond van baby’s die gruwelijk misvormd ter wereld zijn gekomen nadat hun moeders zich hebben laten injecteren met de Covid ‘vaccins’ van Pfizer en Moderna. ‘Er zijn kinderen met één oog en met een staart geboren. Dit is geen vaccin. Dit is genverandering,’ verklaarde de voorzitter van de Turkse Welzijnspartij (Refah), Fatih Erbakan, die werd vergezeld door drie artsen.

Foto’s van kinderen met meerdere armen en benen, of met één oog, of met een compleet aangetast lichaam dat is overdekt met haar. Erbakan: ‘Dit is geen echt vaccin. Dit is genetische manipulatie!’ Hij toont een foto. ‘Hier ziet u een baby die met een staart is geboren, een genetisch defect. Hier een baby met de huid van een dier. Hier een baby met vier benen en drie armen… Wetenschappelijk heet dit gentherapie.’

Erbakan werd gesteund door klinische artsen, waaronder de specialistische professor neurochirurgie dr. Serhat Findikli. ‘Deze technologie kan ook therapeutisch worden gebruikt, maar het heeft een andere structuur en veroorzaakt mutaties, zoals baby’s met staarten, met vier benen en drie armen. Het is een wapen.’

Het ministerie van Gezondheid in Japan bevestigde onlangs dat in de ‘vaccins’ vreemde stoffen zijn gevonden. 1,6 miljoen doses van de Moderna ‘injectie bleken vervuild te zijn met een onbekende magnetische (nanotech) substantie, die in de VS, Spanje en Duitsland ook in de shots van Pfizer / BioNTech en J&J zijn aangetroffen. (Zie onze artikelen van de afgelopen dagen.)

De oppositieleider heeft de documenten die zijn beweringen bewijzen met wetenschappers besproken, zo vervolgt de zender. Erbakan zegt deze bewijzen ‘met 83 miljoen (Turken)’ te willen delen. ‘Laten we deze feiten onder ogen zien. Laten we eerlijk zijn. We hebben bewijzen en talloze documenten.’ (1)

VS: Ongekend veel miskramen, maar injecteren zwangeren gaat gewoon door

In de Verenigde Staten zijn in de VAERS database officieel 1969 miskramen geregistreerd als gevolg van de Covid injecties.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: