Verzet je tegen het biowapen, overleef medische apartheid, jaag op de roofdieren

verzet-je-tegen-het-biowapen,-overleef-medische-apartheid,-jaag-op-de-roofdieren

04-10-21 08:02:00,

Beste vrienden. We moeten ons verenigen. Alleen al in Canada zijn er ongeveer acht miljoen mensen, waaronder ongeveer vier miljoen volwassenen, die zich hebben verzet tegen de opgelegde biowapeninjecties. In de wereld zijn er zes miljard mensen die zich tot nu toe niet hebben laten schenden door een naald, schrijft Dr. Trozzi.

De globalistische roofdieren zijn geïnfiltreerd in vele regeringen en instellingen. Op vele plaatsen, waaronder Canada, gebruiken zij hen nu om medische apartheid of “vaccinpaspoorten” op te leggen aan hen die zich niet willen onderwerpen.

Wij mogen ons niet onderwerpen. We moeten altijd onze door God gegeven rechten erkennen.

Hoe zullen wij deze nieuwe medische apartheid tegemoet treden?

Aan de ene kant: weiger het op te leggen. Schend niet de privacy en lichamelijke soevereiniteit van anderen door te eisen dat zij “hun papieren laten zien” en bewijzen dat zij zich hebben onderworpen aan injectie-predatoren zoals Bill Gates. Zelfs als je voor je werk deze invasieve vragen aan mensen moet stellen, moet je hun recht accepteren om te zeggen: “nee dank u, ik wil niet bespreken welke medicijnen of experimentele injecties ik heb gehad”.

Aan de andere kant: erken dat u uw persoonlijke medische informatie aan niemand bekend hoeft te maken. Als uw werkgever, de universiteit, het restaurant of de sportschool u vraagt om uw zogenaamde “vaccinatie”-papieren te zien, weiger dan beleefd. Zeg dat u uw persoonlijke medische geschiedenis niet wenst te bespreken, ook niet of u al dan niet experimentele genetische injecties neemt. Ga dan verder.

Uw handvest van rechten en vrijheden

Erken uw handvest van rechten en vrijheden op uw werk, op uw school of op elke andere normale plaats waar u zich mag begeven. Als iemand u zegt dat u zich niet vrij mag bewegen omdat u uw injectiedocumenten niet hebt overgelegd, vecht dan niet, maar aanvaard of gehoorzaam hem niet. Ga uw gang. Maak gebruik van uw vrijheden en rechten. Wees kalm. Als ze u tegenhouden of duwen, of zelfs iemand in uniform u laten duwen of trekken, vecht dan niet, maar neem het op. Neem deze gebeurtenissen op, of laat een vriend ze opnemen. Indien mogelijk, neem namen op en noteer datum en tijd. Maak duidelijke uitspraken zoals “val me niet aan, stop met aanvallen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: