Waku Waku sluiting uitspraak zaaknummer: UTR 21/3950

waku-waku-sluiting-uitspraak-zaaknummer:-utr-21/3950

04-10-21 12:29:00,

Inmiddels staat hij dan gepubliceerd – de uitspraak van Waku Waku – en nam rechtspraak.nl zelfs nog even de moeite om mijn tweets te beantwoorden (zie hieronder). Gefeliciteerd Waku Waku! Het is gelukt. Middels twee showprocessen, namelijk een voor het niet mogen demonstreren voor de deur van een restaurant (UTR 21/3963) en de tweede voor het mogen sluiten van het restaurant (UTR 21/3950), ligt er direct jurisprudentie die BOA’s, agenten en officieren van justitie kunnen gebruiken om restaurants te kunnen sluiten en demonstraties voor de deur te verbieden.

We mogen dus onze handen dichtknijpen dat de eigenaren van Waku Waku samen met de mensen van Viruswaarheid en Café Weltschmertz ingezet zijn om deze twee showprocessen op te tuigen, omdat ze daarmee versneld de jurisprudentie hebben gerealiseerd die de staat wel erg goed uitkomt, omdat zo ieder restaurant dat vanaf nu tegenstribbelt het sluitingszwaard van Damocles boven het hoofd gezet is.

Kan ik dat zomaar beweren dat van gecontroleerde oppositie? Nou ja, ik heb dat al in enkele zaken aangetoond, zoals in deze zaak en deze zaak. U mag mij geloven of u mag het anders zien. Ik deel slechts mijn onderbouwde mening. Geïnteresseerd? Lees dan ook dit nog even. Ik zeg hulde aan het samenspel tussen staat en gecontroleerde oppositie.

Ja dat was voorzien. Wel veel te laat, maar voorzien. Wat een prachtig showproces om jurisprudentie te realiseren op basis van oorlogswetgeving (demissionair kabinet, tijdelijke wet maatregelen covid-19), zodat ook andere restaurant gesloten kunnen worden. https://t.co/gdOU0q2lEb

— Martin Vrijland (@MartinVrijland) October 4, 2021

Bron linkvermeldingen: uitspraken.rechtspraak.nl

Let op, onderstaande deeltellers worden geblokkeerd waardoor het lijkt alsof niet veel gedeeld wordt. Het tegendeel is waar. Wees wakker en wees alert voor de pionnen van de staat.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: