Zendingverspreiden www.kla.tv/20085

zendingverspreiden-wwwkla.tv/20085

,

Data: het zwarte goud van de 21e eeuw

05.10.2021 | www.kla.tv/20085

In het voorjaar van 2020, kondigde Bill Gates zijn financiële steun aan voor een plan van 1 miljard dollar om de aarde te bedekken met videobewakingssatellieten. Het project, EarthNow genaamd, is bedoeld om elke “hoek” van de aarde live in de gaten te houden. Volgens Wikipedia richt het bedrijf zich op regeringen en grote bedrijven. Gates had eerder al aandelen in Crown Castle verworven via zijn Bill & Melinda Gates Foundation. Deze groep bezit de nodige 5G-infrastructuur om het bewakingsproject te kunnen uitvoeren. Terwijl de VS-Amerikanen met miljoenen tv-reclames wordt wijsgemaakt dat 5G wordt geïnstalleerd voor hogere download snelheden, is de realiteit dat het vooral zal worden gebruikt om gegevens te verzamelen. Het “zwarte goud” van de 21e eeuw zijn gegevens die via tientallen miljarden “slimme” apparaten, zoals mobiele telefoons, computers, auto’s, enz., worden binnengehaald en draadloos via 5G naar Big Data worden verzonden om te worden verzameld en verkocht. De mensen van de nabije toekomst zouden niet alleen totaal gecontroleerd worden, maar in alles totaal geconditioneerd zijn. Dit betekent dat iedereen die buiten de lijn treedt, zal worden afgesneden van diensten, aanbiedingen om te kopen, bewegingsvrijheid en rechten.

van pg

Data: het zwarte goud van de 21e eeuw

uitzending en toebehoren in de gewenste kwaliteit downloaden:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: