20 ZWART-OP-BLANK MOORDEN: September 2021 – Weer een maand in de dood van blank Amerika (en Canada), door Kenn Gividen

20-zwart-op-blank-moorden:-september-2021-–-weer-een-maand-in-de-dood-van-blank-amerika-(en-canada),-door-kenn-gividen

05-10-21 04: 10: 00,

Vorige maand: 20 ZWART-OP-BLANK MOORDEN, WAARONDER MOEDER DOODGESCHOTEN VOOR DE OGEN VAN KINDEREN: Augustus 2021âAnother Month In The Death Of White America

In een anderszins zinnig artikel over de eigenaardige postmoderne neiging van het hedendaagse politieke en zelfs academische debat om de waarheid te mijden, in het bijzonder over ras, probeerde politicoloog Wilfred Reilly [Tweet him] zich driehoeksgewijs uit de zeer reële dreiging van persoonlijke annulering te redden door ons gelijk te stellen met de Black Lives Matter-bloedlastering tegen blank Amerika:

De harde rand van politiek rechts houdt zich hier ook redelijk mee bezig, met websites en boeken zoals White Girl Bleed a Lot en Stuff Black People Donât Like die zich bij de decennia-oude VDare en American Renaissance voegen in het chroniseren van bijna elke aanval op een blanke gepensioneerde.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: