Academische vrijheid, Palestijnse rechten en de “vergroting” van het universitair onderwijs

academische-vrijheid,-palestijnse-rechten-en-de-“vergroting”-van-het-universitair-onderwijs

05-10-21 12: 58: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

“Je kunt niet doen alsof er niets is gebeurd!” Dat was de strijdkreet tijdens de faculteitsgrievenzitting van de San Francisco State University, gericht aan president Lynn Mahoney en proost Jennifer Summit.

Op sept. 30, 2021, van tien uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags, presenteerde Rabab Ibrahim Abdulhadi, directeur/wetenschappelijk hoofd van het Arab and Muslim Ethnicities and Diasporas Studies Program (AMED) aan de San Francisco State University (SFSU), haar zaak tegen het universiteitsbestuur in een openbare grievenzitting waarin zij beweerde dat de SFSU haar academische vrijheid niet beschermde toen Zoom een open klas annuleerde die zij samen met Tomomi Kinukawa (Docent Faculteit,

“Lees verder

%d bloggers liken dit: