Bekijk Scott Horton’s eenzijdige debat afstraffing van oorlogsstoker Bill Kristol

bekijk-scott-horton’s-eenzijdige-debat-afstraffing-van-oorlogsstoker-bill-kristol

05-10-21 12: 10: 00,

Er heeft een belangrijk en langverwacht debat plaatsgevonden tussen Irak-verkrachtende aartsneocon Bill Kristol en de onvermoeibare libertarische oorlogscriticus Scott Horton over het onderwerp interventionisme van de VS, en u moet beslist alles laten vallen wat u aan het doen bent en het onmiddellijk bekijken. De resolutie die ter discussie stond was “Een bereidheid om in te grijpen, en te streven naar regimeverandering, is de sleutel tot een Amerikaans buitenlands beleid dat Amerika ten goede komt,” met Kristol duidelijk in het voordeel en Horton in het nadeel.

De winnaar van het debat zal duidelijk zijn voor iedereen die kijkt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: