Berner kantonpolitie sluit op korte termijn twee cafés in Biel

04-10-21 10: 29: 00,

Dit omdat bistrots weigerden de certificaten van klanten te controleren.

Gepubliceerd op 5 oktober 2021 door RL.

Wie tegenwoordig iedereen welkom heet in een restaurant of café, wordt beschouwd als een doorn in het oog van de autoriteiten. Twee cafés in Biel zijn vorige week in de problemen gekomen. In de tweede grootste stad van het kanton heeft de kantonale politie van Bern vorige week twee bistro’s gesloten, zo meldt de krant Le Matin .

Het gaat om de “Bistro Farel” en de “Bar Hasard”. De laatste maakte naam onder de hashtag “#everyonewelcome” na de invoering van de certificaatverplichting. “Op de glazen deur adverteerde de bistro met een affiche met de titel ‘Welkom als mens'”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: