Brieven aan de redacteur over “Corona numerieke chaos

brieven-aan-de-redacteur-over-“corona-numerieke-chaos

05-10-21 08: 30: 00,

Jens Berger stelt in dit artikel dat de gegevens die worden gebruikt om de Corona-maatregelen te rechtvaardigen, noch doorzichtig, noch begrijpelijk zijn. Dit wordt besproken aan de hand van talrijke voorbeelden – van de “vage definitie van een ‘infectie'” tot de “talrijke open vragen in het vaccinatiedebat”. De “trieste realiteit” is dat er niets nauwkeurig is vastgesteld “omdat er blijkbaar geen belangstelling is voor het verkrijgen van betrouwbare cijfers”. Dank u voor de interessante brieven aan de redacteur. Hier is een selectie. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redactie

Geachte medewerkers van de NDS redactie,

De aanleiding voor deze brief aan de redactie is Jens Berger’s artikel Zahlenchaos Corona.

Terwijl het vorig jaar nog zeer moeilijk was om dergelijke geconcentreerde kritische informatie over (de) Corona-maatregelen te vinden, stapelen deze zich nu op. Gisteren werd in de Notities van de Dag verwezen naar het artikel Corona-Neusprech van Norbert Häring: “Ein Kompendium mit 18 umgepolten Begriffen und einem Unwort”. Inhoudelijk komt dit overeen met de opmerkingen van Berger.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: