Britse vrouw ontwikkelt gruwelijke huidaandoening na tweede AstraZeneca virale vector DNA injectie

britse-vrouw-ontwikkelt-gruwelijke-huidaandoening-na-tweede-astrazeneca-virale-vector-dna-injectie

05-10-21 04:41:00,

Een Britse vrouw die oorspronkelijk uit Nigeria komt, worstelt om een normaal leven te leiden met haar nieuwe, gruwelijke realiteit die zichzelf waarschijnlijk niet snel zal oplossen, bericht Thecovidblog.com.

Mevrouw Jane (Sandra) Stroud kreeg volgens haar Facebook-pagina haar tweede AstraZeneca virale vector DNA-injectie op of rond 19 juli. Haar leven werd een week later een hel. Mevrouw Stroud ontwikkelde een “jeukende, waterige, druipende huiduitslag”, zoals ze het beschreef. Haar benen en armen zwollen op tot het punt dat ze ze nauwelijks kon bewegen. Begin september werd de uitslag zo erg dat ze naar haar huisarts in Stirchley Medical Practice in Telford ging.

Het medisch personeel diagnosticeerde mevrouw Stroud met bullous pemphigoid, een zeldzame, en soms fatale, auto-immuunziekte van de huid. Deze ziekte zorgt ervoor dat het immuunsysteem gezond huidweefsel aanvalt. Artsen bevestigden ook dat de ziekte in het geval van mevrouw Stroud door de AstraZeneca-injecties was veroorzaakt.

Een vriend van mevrouw Stroud deelde het nieuws op 27 september via Twitter. De vriend verwees naar mevrouw Stroud als “Sandra” in haar privé-bericht screenshots.

Mevrouw Stroud meldde op 30 september een verwaarloosbare verbetering.

Maar helaas blijft deze aandoening bestaan, soms jarenlang, ook als ze niet wordt uitgelokt door experimentele virale vector DNA-injecties. Mevrouw Stroud lijkt deze realiteit te accepteren en dat haar leven in de nabije toekomst niet meer normaal zal zijn, als het dat al ooit zal zijn.

Meer na-injectie bullous pemphigoid

Blijkbaar komt na-injectie bulleuze pemfigoïd meer voor dan we horen. Spaanse artsen publiceerden afgelopen mei een casus in het tijdschrift Medicina Clínica. Een 78-jarige vrouw kwam bij hen in het Hospital Universitario de Salamanca. Zij kreeg de door de FDA goedgekeurde Pfizer Comirnary mRNA-injectie, die door de onderzoekers specifiek werd genoemd.

Jummai Nache: 47-jarige vrouw uit Minnesota moet beide benen en handen worden geamputeerd na ernstige Pfizer mRNA bijwerkingen (26 juli 2021)

Vrouw verliest beide benen en beide handen na tweede Pfizer COVID-19 injectie

De vrouw ontwikkelde drie dagen na haar eerste injectie bullous pemphigoid. Hoogwaardige topische corticosteroïden stabiliseerden de toestand.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: