Corona: Bescherm de kinderen tegen de “beschermers”

corona:-bescherm-de-kinderen-tegen-de-“beschermers”

05-10-21 09: 43: 00,

Of het nu gaat om verplichte vaccinatie van leraren of verplichte maskers voor schoolkinderen: de “bescherming” van kinderen en jongeren tegen Corona wordt momenteel gebruikt om absurde projecten te promoten. Maar aangezien kinderen nauwelijks gevaar lopen door Corona, is dit soort bescherming een aanval op jongeren. Omdat het nu volstrekt onhoudbaar is geworden, wordt de verplichting om op scholen maskers te dragen eindelijk gedeeltelijk afgeschaft – maar de bekende angstzaaiers zitten in de weg. Hun argument: de “bescherming” van kinderen. Een commentaar door Tobias Riegel.

Dit artikel is ook beschikbaar als audio podcast.

Podcast: Speel in nieuw venster | Download

Het is een van de opperste disciplines van de angstcampagne in verband met Corona: Hoe breng ik angst naar gebieden waar het in eerste instantie niet gepast lijkt? Scholen zijn zo’n gebied – angstige leraren hadden nu al ingeënt moeten zijn en de leerlingen hebben nauwelijks last van Corona: Wie moet hier bang zijn, waarom en voor wie?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: