COVID-19 injecties: De doden spreken niet, maar zij met invaliderende verwondingen geven waarschuwingen af

covid-19-injecties:-de-doden-spreken-niet,-maar-zij-met-invaliderende-verwondingen-geven-waarschuwingen-af

05-10-21 10:08:00, Toen de eerste COVID-19 injecties toestemming kregen voor noodgebruik in december 2020, begonnen we met het publiceren van de verhalen die beschikbaar waren in de publieke ruimte van mensen die leden en stierven na het nemen van de injecties, schrijft Brian Shilhavy.

Ik begon een lijst die ik toevoegde aan het einde van alle artikelen die we publiceerden over de COVID-19 injecties, zodat mensen een idee konden krijgen van hoeveel mensen leden aan deze experimentele injecties die dissidente artsen en wetenschappers “biowapen”-injecties begonnen te noemen.

De media en Big Tech hebben hun best gedaan om deze verhalen te onderdrukken, af en toe publiceerden ze er een paar om te erkennen dat dit gebeurde, maar altijd in de context dat dit “zeldzame” bijwerkingen waren, en dat de voordelen van de injectie groter waren dan het risico, waarvan we nu weten dat het een complete leugen is.

Nadat meer en meer mensen de noodlottige beslissing namen om de injecties te nemen, kon ik de afzonderlijke verhalen die werden gepubliceerd niet langer bijhouden, en begon ik artikelen van verhalen in groepen te publiceren.

De lijst werd zo lang, dat mensen begonnen te klagen dat ze te ver naar beneden moesten scrollen om bij de commentaren te komen, dus heb ik de lijst ingekort en vervolgens de hele lijst op een aparte pagina gepubliceerd.

Nu, aan het begin van de maand oktober 2021, zijn er zoveel mensen die hun verhaal openbaar maken, dat ik er een paar uitkies die representatief zijn voor de enorme hoeveelheid rapporten die nu binnenkomen, en probeer om minstens één verhaal per week te doen waarin deze tragische verhalen worden belicht, omdat we voortdurend nieuwe lezers en abonnees krijgen die nu pas beginnen te beseffen wat er werkelijk aan de hand is met deze injecties.

Het is werkelijk overweldigend, en aangezien ik deze verhalen elke dag lees, weet ik welke emotionele tol het kan eisen van de mensen die deze verhalen verzamelen en publiceren. Ik ben hen echt dankbaar, want ik deel zelf ook dat emotionele trauma, en het beweegt me om ze zoveel mogelijk te publiceren, ook al zou ik al mijn wakkere uren besteden aan het lezen en publiceren van al deze verhalen, het zou niet eens genoeg zijn.

En ook al zijn er nu zoveel die openbaar zijn gemaakt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: