Data: het zwarte goud van de 21e eeuw

data:-het-zwarte-goud-van-de-21e-eeuw

05-10-21 05: 45: 00,

Data: het zwarte goud van de 21e eeuw

05.10.2021 | www.kla.tv/20085

In het voorjaar van 2020, kondigde Bill Gates zijn financiële steun aan voor een plan van 1 miljard dollar om de aarde te bedekken met videobewakingssatellieten. Het project, EarthNow genaamd, is bedoeld om elke “hoek” van de aarde live in de gaten te houden. Volgens Wikipedia richt het bedrijf zich op regeringen en grote bedrijven. Gates had eerder al aandelen in Crown Castle verworven via zijn Bill & Melinda Gates Foundation. Deze groep bezit de nodige 5G-infrastructuur om het bewakingsproject te kunnen uitvoeren. Terwijl de VS-Amerikanen met miljoenen tv-reclames wordt wijsgemaakt dat 5G wordt geïnstalleerd voor hogere download snelheden, is de realiteit dat het vooral zal worden gebruikt om gegevens te verzamelen. Het “zwarte goud” van de 21e eeuw zijn gegevens die via tientallen miljarden “slimme” apparaten, zoals mobiele telefoons, computers, auto’s, enz.,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: