Dokter doet bloed- en immuunsysteemtest voor en na COVID-vaccinatie, de alarmerende resultaten motiveren hem om deze video te delen

dokter-doet-bloed-en-immuunsysteemtest-voor-en-na-covid-vaccinatie,-de-alarmerende-resultaten-motiveren-hem-om-deze-video-te-delen

05-10-21 01:12:00, Dr. Nathan Thompson werd benaderd door een jarenlange patiënt, we zullen hem Mr. Smith noemen, die door zijn werkgever werd gedwongen om het COVID-19 vaccin te nemen. Mr. Smith en Dr. Thompson hebben een lange geschiedenis samen, omdat de arts zijn patiënt heeft geholpen zijn levensstijl te veranderen en Mr. Smith’s type-2 diabetes te elimineren, schrijft Theconservativetreehouse.com.

Omdat Mr. Smith een lange geschiedenis heeft van bloedtesten om de basislijn te vormen voor zijn gezond immuunsysteem; en omdat de patiënt werd gedwongen om de COVID-19 vaccinatie te nemen; besloten Dr. Thompson en Mr. Smith om vergelijkende bloedtesten te nemen na de eerste prik en na de tweede prik om te zien of/ hoe de bloedwaarden van de patiënt werden beïnvloed door het vaccin. De dokter zegt dat zijn “kaak naar beneden viel bij het zien van de resultaten van het bloedonderzoek na de tweede injectie.”

De resultaten verontrustten dokter Thompson zo erg, dat hij zich met toestemming van de patiënt genoodzaakt voelde deze video op te nemen en de resultaten te delen. In het algemeen toonde het bloedonderzoek een enorme negatieve invloed op het natuurlijke immuunsysteem van de patiënt. Omdat zijn patiënt nu meer risico loopt na de vaccinatie, zit Dr. Thompson met meerdere vragen; zoals hoe lang zal deze door vaccinatie veroorzaakte auto-immuuncompromis bij zijn patiënt aanhouden? Kijk:

Deze video zal naar verwachting niet lang blijven staan. Kijk zolang het nog kan.

Backup:

Het meest alarmerende aspect is misschien wel dat het verzwakte immuunsysteem de patiënt kwetsbaarder maakt voor algemene vormen van kanker.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Worden we klaargestoomd voor massale ontvolking?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: