Er zijn nog steeds tijdschriften die het lezen waard zijn: “International” bijvoorbeeld

er-zijn-nog-steeds-tijdschriften-die-het-lezen-waard-zijn:-“international”-bijvoorbeeld

05-10-21 02: 55: 00,

Dit tijdschrift, uitgegeven in Wenen, is een opmerkelijk journalistiek product. Fritz Edlinger is “belast met de publicatie en de hoofdredactie”. Het tijdschrift verschijnt 4 keer per jaar. Wij stellen hier het laatste nummer IV/2021 kort voor – met de omslag, pagina 2 met de inhoud en de pagina’s 3 en 4 met het redactioneel van Fritz Edlinger. Zoals altijd geeft het tijdschrift informatie over gebeurtenissen in andere landen en is het dus een belangrijke aanvulling. Het boekje kost 7,50 euro. Albrecht Müller.

Dus hier is het voorblad:

En hier is de inhoudsopgave:

En hier het redactioneel:

Hier leidt Fritz Edlinger het huidige nummer in.

De NachDenkSeiten zijn belangrijk voor kritische meningsvorming, dat is wat ze ons vertellen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: