Het beste van Gideon van Meijeren

het-beste-van-gideon-van-meijeren

05-10-21 04:48:00,

Gelezen 447

Gideon van Meijeren: 100% common sense

Velen hebben niet veel meer met politici. Ook niet met het FvD.

Maar in deze situatie gaat het mij erom of iemand integer is in deze situatie omdat er eigenlijk maar één ding telt waar alles vanaf hangt en dat is dat Deze absurde coronazwendel stopt en we uit deze vorm van de EU treden.

Gideon van Meijeren van het Forum voor Democratie is zo´n persoon waarvan ik geloof dat hij integer is. Hij heeft charisma en het lijkt erop dat hij ook dit politieke systeem wil omgooien en ik geloof hem dat hij nooit in de politiek zou zijn beland als deze hysterie niet ontstaan was.

“Hugo de Jonge hoort een gevangenisstraf te krijgen!”, waarna Hugo de Jonge hem letterlijk de rug toekeert. Nu al historisch.

Terugkijken:

video

De zaal was leeg terwijl het één van de belangrijkste debatten was van het jaar. Word corona een A-ziekte? Het interesseert niemand iets in de politiek terwijl het het leven van ons allemaal ingrijpend verandert. Het is niet te bevatten. Bijna 150 mensen die niets om ons geven.

Maar Nederland zag het debat…

Boek niet gelezen

Hier nog een keer de, nu al, klassieker. mark rutte heeft het boek van schwab niet gelezen:

video

Drieluik

De argumenten in de opiniestukken zijn verbluffend goed.

Vrij Mens schreef een prachtig drieluik waarin hij stelt dat het virus niet bestaat en we, zolang we over covid blijven praten, nooit uit deze crisis komen omdat het coronasprookje in stand wordt gehouden.

Ik ben het daar mee eens. Ik ben wel van mening dat het virus “corona”  bestaat (kijk deze video goed, het maakt zoveel duidelijk) maar het is allang geen nieuw virus meer. Covid19 is een naam is die later is gegeven aan dat virus maar we leven er al 20 jaar mee.

Het is geen schim van hoe het ons wordt voorgeschoteld en dus bestaat het niet in die vorm.

Hier kunt u het drieluik nog eens teruglezen:

Voor deel 1, klik HIER. Voor deel 2, klik HIER.

Een PDF van het artikel kunt u HIER downloaden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: