Hoe krijg je een fascistische overheid down: rechtszaken en aangiftes? De oplossing!

hoe-krijg-je-een-fascistische-overheid-down:-rechtszaken-en-aangiftes?-de-oplossing!

05-10-21 08:18:00,

Stel je een onontdekte groep Amazone indianen voor die al eeuwen in een ongerept gebied woont en ineens komt daar iemand met een kroon op zijn hoofd en zet daar een gebouw neer. Dan zegt hij tegen die Amazone indianen: “Vanaf nu moeten jullie mijn regels gehoorzamen; je krijgt van mij een burgerservice nummer en je moet aan mij belasting betalen, dan ga ik alles voor jullie regelen en mag jezelf een regering kiezen“. Wat denkt u dat de Amazone indianen zouden doen?

En stel die man met die kroon krijgt de vraag: “Waarom zeg jij dat je onze baas bent, wie geeft je dat recht?“, waarop de man met de kroon antwoord: “Ik ben jullie baas omdat ik de gratie van God heb om over jullie te mogen regeren“. Wat denkt u dat de Amazone indianen zouden doen?

Als u even kijkt wie al onze wetten ondertekent en wie kabinetsleden en kamerleden aanstelt, dan is dat die man met de kroon. In ons geval staat dat huis van die man met die kroon al een tijdje langer in onze laaglanden en zijn inmiddels velen voor het huis gaan werken, omdat de man met de kroon zo goed betaalt, wegen bouwt en allerlei luxe voorzieningen en technologie brengt.

Stap voor stap raken de Amazone indianen gewend aan het hebben van geld voor het kopen van voedsel. De man met de kroon huurt indianen in om de bomen te kappen en met olie slurpende machines landbouw te gaan plegen, zodat de indianen voedsel kunnen kopen en steeds meer vergeten zij dat het voedsel er altijd gratis was, ze geen scholen nodig hadden om te leren verbouwen of administreren wat gekocht en verkocht wordt. Ook hadden ze geen politie en gevangenissen, want niemand hoefde te stelen; alles was er in overvloed.

De man met zijn kroon bracht technologie mee waardoor auto’s, fabrieken, telefoons en computers het leven invulling gaven en de indianen makkelijker over grote afstanden konden reizen en communiceren. Hijzelf leverde hiervoor de olie, die hij door de indianen uit de grond liet boren. Het economisch model van de man met de kroon draaide top! Tot op een dag de man met de kroon zei: “Luister, ik heb al die fabrieken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: