Pfizer wetenschappers tegen Project Veritas: ‘Je eigen antilichamen zijn beter dan onze vaccins’

pfizer-wetenschappers-tegen-project-veritas:-‘je-eigen-antilichamen-zijn-beter-dan-onze-vaccins’

05-10-21 01:13:08,

—————————————————————————————————————————————–

Top biochemicus Pfizer: ‘Ik werk voor een kwaadaardig bedrijf dat nu op Covid geld draait’ – ‘Ons werd ingeprent hier met niemand over te praten’ – Uitval Facebook generale repetitie van false flag cyberaanval?

—————————————————————————————————————————————–

(03.10) – Het gerenommeerde, nog nooit ontkrachtte team onderzoeksjournalisten van Project Veritas heeft om 02.00 uur Nederlandse tijd deel 4 van een serie video’s waarin de corona plandemie met de nutteloze, zelfs gevaarlijke ‘vaccinaties’ wordt exposed, online gezet. Pfizer wetenschappers geven ruiterlijk toe dat de antilichamen van ieders natuurlijke immuunsysteem beter zijn dan hun eigen ‘vaccins’.

Nick Karl is een ervaren biochemicus bij Pfizer, en heeft een carrière opgebouwd in de farmaceutische industrie. Karl geeft tegenover de undercover PV journalist toe dat degenen die Covid hebben gehad een sterkere immuniteit hebben dan degenen die de Pfizer shots hebben gehad.

Karl: ‘Als iemand natuurlijke immuniteit heeft, als ze Covid hebben gehad, dan hebben ze waarschijnlijke betere – niet betere, maar meer antilichamen tegen het virus. Want wat het vaccin is, is zoals ik al zei, dat (spike) proteïne – dat is het enkel de buitenkant. Dat is maar één antilichaam tegen één specifiek deel van het virus.’

Dit is wat bijvoorbeeld de Nederlandse professor (em.) immunologie Pierre Capel al sinds vorig jaar roept, maar waar bij de overheid en media niemand naar wilde luisteren. (Nog steeds niet, en dat komt omdat, zoals u weet, er een hele andere agenda wordt uitgevoerd.)

Karl: ‘Als je daadwerkelijk het virus krijgt, dan ga je antilichamen aanmaken tegen meerdere delen van het virus. En niet alleen dat buitenste stukje, maar het binnenste gedeelte, het feitelijke virus. Dus jouw antilichamen zijn wat dat betreft waarschijnlijk beter dan de vaccinatie.’

‘Ze maken het ongevaccineerden zo ongemakkelijk mogelijk’

‘Ik heb specifiek…. o nee, hier heb ik NDA’s (zwijgplicht) voor ondertekend.’

‘Zo heeft de stad bijvoorbeeld vaxpassen en zo nodig. Het gaat erom het voor ongevaccineerden zo ongemakkelijk te maken, dat ze op een bepaald moment zeggen ‘ach wat zou het, ik neem het (vaccin) maar.’ Snap je?’

PV journalist: ‘Wat bedoel je?’

Karl: ‘Nou, als je ongevaccineerden beperkt om ook maar iets te doen, en gevaccineerden laat doen wat ze willen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: