Rechtszaak beweert dat Merck ongewenste voorvallen van het Gardasil HPV-vaccin tijdens klinische proeven verborgen heeft gehouden

rechtszaak-beweert-dat-merck-ongewenste-voorvallen-van-het-gardasil-hpv-vaccin-tijdens-klinische-proeven-verborgen-heeft-gehouden

05-10-21 05: 35: 00,

Volgens een rechtszaak die vorige maand werd aangespannen door Baum Hedlund, speelde de propagandacampagne van Merck een rol in het overtuigen van Hayden Shain, toen 15, en zijn moeder dat hij het Gardasil HPV-vaccin moest krijgen. Hayden, ooit een veelbelovende zwemmer en topstudent, is nu vooral aan bed gebonden.

De Defender heeft te maken met censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Advocaten voor Baum Hedlund, samen met co-counsel, Robert F. Kennedy, Jr., voorzitter van Children’s Health Defense, hebben vorige maand een rechtszaak aangespannen tegen het in New Jersey gevestigde Merck & Co, waarin Merck beschuldigd wordt van het actief verbergen van het feit dat het Gardasil HPV vaccin meerdere auto-immuunziekten kan veroorzaken.

De aanklacht beweert ook dat Merck bewust auto-immuunziekten verborgen heeft gehouden die gemeld zijn door deelnemers aan de Gardasil klinische tests door ze te vermelden als “nieuwe medische aandoeningen.”

De rechtszaak is aangespannen in het Superior Court van de staat Californië,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: