Terugblik: Wat is de agenda van onze kwaliteitsmedia?

terugblik:-wat-is-de-agenda-van-onze-kwaliteitsmedia?

05-10-21 12: 52: 00,

Gepubliceerd 5 oktober 2021 – 120 Views

Met meer dan 2.600 artikelen die ik tijdens het bestaan van http://www.konjunktion.info heb geschreven, zijn er zeker een of twee parels die het waard zijn om naar de “voorkant” te worden gebracht, d.w.z. om opnieuw op de eerste pagina van het blog te worden geplaatst. Juist omdat sommige artikelen – naar mijn mening – achteraf een nieuwe “dimensie van begrip” mogelijk maken. Het volgende artikel is van het jaar 2012 – meer bepaald van 4 oktober 2012, waarin ik de vraag stelde welke agenda onze kwaliteitsmedia eigenlijk nastreven.

Als je de tekst bekijkt in het licht van de daaropvolgende ontwikkelingen in de mediasector en de huidige door de media gevoede paniek, moet het voor sommigen duidelijk worden dat het “aspect van de vernietiging van onze democratie” een doelgerichte onderneming is en was.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: