The Great Reset is gedoemd om te falen

the-great-reset-is-gedoemd-om-te-falen

05-10-21 01:58:00,

Gelezen 128

The Great Reset stort als een kaartenhuis in elkaar

Zelf ben ik daar altijd van overtuigd geweest. Het kán geen stand houden. De logica is té ver te zoeken en de weerstand zal te groot blijven en altijd blijven groeien.

Wat voor wetten ze ook maken. Het volk kan er een einde aan maken en ik denk dat het volk daar ook een einde aan gaat maken.

Al zullen politici deze chaos nodig hebben, zoals de polarisatie en de rellen tussen (goede) burgers en de politie (eensgezindheid onder de burgers is de nachtmerrie van machtsgeile mensen), toch gaat het ze niet lukken.

Een goed gesprek tussen Willem Engel die de juiste vragen stelt en Paul Frijters die lekker snel maar goed volgbaar praat en met hele goede argumenten komt over zijn bevindingen en over de “minimalistische landen” die vrijwel niet meegedaan hebben aan het corona circus.

Kijk en luister naar het gesprek tussen Willem Engel en Paul Frijters:

De tekst onder de video is van Café Weltschmerz zelf.

Paul Frijters heeft jarenlang in Australie gewerkt en is nu als professor verbonden aan de Londen School of Economics. Zijn PhD ging over Rusland ten tijde van de transitie. Paul heeft 150 artikelen op zijn naam staan en hoort bij de 1% meest geciteerde economen.

Willem Engel praat met de welzijnsconoom Paul Frijters over de beleidsramp van de laatste 20 maanden. Paul schrijft regelmatic sociaal-economische analyses voor Viruswaarheid en heeft net met twee co-auteurs het boekje ‘The Great Covid Panic’ uitgebracht, waarin de situatie en mogelijke toekomstscenarios worden uitgelegd. Samen analyseren Willem Engel en Paul Frijters hoe sommige landen met minimale maatregelen op alle vlakken (zelfs officiële corona-doden) betere uitkomsten hadden dan landen die meteen draconisch en autoritair gingen doen. Ze bespreken Thierry Malleret, een auteur van ‘The Great Reset’ en de onzinnigheden van de Sustainable Development Goals, ‘De Nieuwe Apartheid’, waarin “alleen voor gevaccineerden” wordt bekritiseerd, alsook de vraag of het huidige controlesysteem volgehouden kan worden.

In dit gesprek komen de begrippen welzijnseconomie, The Great Reset en Social Credit System samen. De situatie in Australië, China en Europa worden bekeken. Ook Frijters’ kennis en ervaring van en met het World Economic Forum geven een interessante kijk binnen dit instituut.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: