Trump, Twitter en het digitale stadhuis

trump,-twitter-en-het-digitale-stadhuis

05-10-21 01: 25: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De verdiensten zijn moeilijk te verkroppen voor partizanen die al lange tijd worden bevooroordeeld door vermoedens en afkeer, maar het gejuich over de deplatforming van Donald Trump door een reeks sociale-mediaplatforms zei evenveel over de aard van elk gevoel over democratie als over degenen die beweren de democratie te verdedigen. Enerzijds werd een klep dichtgedraaid voor een fantastische, onmiddellijke erkenning van een figuur wiens gedachten het best worden uitgezonden in plaats van in ondergrondse vaten te worden bewaard.

Maar het bewaren, verbergen en onderdrukken van onwelgevallige standpunten zijn precies de dingen waar de sociale-mediaplatforms enthousiaster over worden, grotendeels opgedrongen aan de censuurlobby die beweert het monopolie te hebben op waarheidsgetrouwheid en goed gedrag.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: