UNICEF: Gehavend door pandemie, kinderen hebben geestelijke gezondheid hulp nodig + meer

unicef:-gehavend-door-pandemie,-kinderen-hebben-geestelijke-gezondheid-hulp-nodig-+-meer

05-10-21 06: 40: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

UNICEF: Gehavend door pandemie, kinderen hebben hulp nodig bij mentale gezondheid

Associated Press bericht:

Regeringen moeten meer geld en middelen steken in het behoud van het mentale welzijn van kinderen en adolescenten, drong de kinderbeschermingsorganisatie van de V.N. dinsdag aan in een rapport dat alarm sloeg over klappen voor de geestelijke gezondheid door de COVID-19 pandemie die vooral arme en kwetsbare kinderen hard trof.

Het Kinderfonds van de Verenigde Naties zei dat zijn “State of the World’s Children” studie de meest uitgebreide kijk is tot nu toe deze eeuw op de geestelijke gezondheid van kinderen en adolescenten wereldwijd. De coronaviruscrisis, waardoor scholen moesten sluiten en het leven van kinderen en adolescenten een wending nam,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: