Verslaafd aan militair keynesianisme: Waarom kunnen zelfs onze meest progressieve politici niet breken met het militair-industrieel complex?

verslaafd-aan-militair-keynesianisme:-waarom-kunnen-zelfs-onze-meest-progressieve-politici-niet-breken-met-het-militair-industrieel-complex?

05-10-21 01: 05: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

New Hampshire is, net als veel andere staten, diep doordrongen van de militaire cultuur, financiering, en instellingen. Toch is de aanwezigheid ervan nauwelijks zichtbaar voor veel mensen.

Dit is verbazingwekkend, aangezien het militair-industrieel complex waar president Eisenhower ons voor waarschuwde slechts een fractie was van de omvang die het vandaag de dag heeft.

Een interactieve kaart van het militair-industrieel-educatief-recreatief complex in New Hampshire is hier beschikbaar: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1DW10hd6cE7XmFuNIrycFLEShv7f0RtE-&usp=sharing

Campagnedonaties van militaire aannemers, propaganda en patriottisme zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de steun voor onze eindeloze oorlogen en de voorbereiding daarop, die veel geld kosten op economisch, ecologisch en menselijk gebied.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: