Vier lessen uit het 2021 World Nuclear Industry Status Report

vier-lessen-uit-het-2021-world-nuclear-industry-status-report

05-10-21 01: 23: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Hoewel er vandaag de dag 23 minder kernreactoren in de wereld zijn dan op de 2002 piek van 438, was er het afgelopen jaar een kleine toename van het aantal reactoren dat wereldwijd in bedrijf is en een overeenkomstige toename van de netto bedrijfscapaciteit van de wereldvloot.

Dat is een van de gegevens in het World Nuclear Industry Status Report 2021, het laatste in een reeks jaarlijkse rapporten over de sector, opgesteld door een internationaal team van onafhankelijke deskundigen onder leiding van Mycle Schneider, een in Parijs gevestigde consultant. Het deze week gepubliceerde 409 verslag staat boordevol informatie over mondiale en landspecifieke trends,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: