VK: 81% van de Covid-19 sterfgevallen onder de gevaccineerden, mannelijke tienersterfgevallen sinds de prik met 63% gestegen, Covid-19 sterfgevallen 12 keer hoger dan deze tijd vorig jaar

vk:-81%-van-de-covid-19-sterfgevallen-onder-de-gevaccineerden,-mannelijke-tienersterfgevallen-sinds-de-prik-met-63%-gestegen,-covid-19-sterfgevallen-12-keer-hoger-dan-deze-tijd-vorig-jaar

05-10-21 02:37:00, Wist u dat Australië momenteel in de greep is van een dictatoriale tirannie als gevolg van een handvol Covid-19 sterfgevallen per dag? Wat er in dat land gebeurt heeft absoluut niets te maken met een virus, en alles met controle, en u hoeft alleen maar te kijken naar wat er gaande is in het Verenigd Koninkrijk om dat te bevestigen, schrijft Theexpose.uk.

Want uit de laatste gegevens van Public Health blijkt dat 81% van de Covid-19 sterfgevallen deze zomer gevaccineerden zijn, terwijl uit gegevens van de Britse regering blijkt dat het aantal Covid-19 sterfgevallen meer dan 11 keer zo hoog is als vorig jaar rond deze tijd, en uit gegevens van het Office for National Statistics blijkt dat sinds tieners voor het eerst het Covid-19 vaccin kregen, het aantal sterfgevallen onder tienerjongens met 63% is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2020.

Het VK bevindt zich in wezen midden in een nationale ramp met een vaccinprogramma dat duidelijk heeft gefaald, maar dat, wat nog verontrustender is, ook kinderen heeft gedood, en nog meer kinderen zal doden, omdat we in het VK een probleem lijken te hebben waarbij een enorme meerderheid van de bevolking niets gelooft, tenzij het op het BBC-nieuws wordt getoond.

Maar de gegevens kunnen niet duidelijker zijn. Kijk maar eens naar het laatste Statistische Covid-19 rapport van Public Health Scotland dat op 29 september is gepubliceerd. Uit tabel 18 van het verslag blijkt dat de overgrote meerderheid van de Covid-19 sterfgevallen tussen 21 augustus en 17 september 2021 plaatsvond onder de volledig gevaccineerde bevolking met 233 geregistreerde sterfgevallen, goed voor 77% van alle Covid-19 sterfgevallen.

Voeg daarbij de 10 sterfgevallen onder gedeeltelijk gevaccineerden en dat betekent dat 81% van de Covid-19 sterfgevallen in Schotland tussen 21 augustus en 17 september voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking.

Bron

De gegevens van het UK Health Security Agency (de sinistere vervanger van Public Health England) zien er ook niet veel beter uit. Tabel 4 van het door UKHSA gepubliceerde rapport laat zien dat er 687 sterfgevallen waren onder de ongevaccineerden, 110 sterfgevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerden, maar een schrikbarende 2.338 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden tussen 30 augustus en 26 september 2021.

Bron – Pagina 16

Dit betekent dat de ongevaccineerden verantwoordelijk zijn voor slechts 22% van de Covid-19 sterfgevallen in september 2021,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: