Wat kan de aanvraag van Taiwan om toe te treden tot het CPTPP betekenen?

wat-kan-de-aanvraag-van-taiwan-om-toe-te-treden-tot-het-cptpp-betekenen?

05-10-21 08: 50: 00,

Opnieuw hebben we een excuus om de zinsnede “de NEO had geen tijd…” te gebruiken. Deze keer in verband met de officiële oproep aan de regionale associatie Comprehensive and Progressive Agreement for Trans-Pacific Partnership (CPTPP), die op september 17 van dit jaar door de leiding van de VRC werd gedaan. Slechts een week later kwam een soortgelijke verklaring van het Ministerie van Economische Zaken van Taiwan.

Dit is geenszins het soort primitieve politieke trolling dat kan worden gesuggereerd door af en toe een (onjuiste) analogie te maken tussen Taiwan en het Oost-Europese literalistische “publiek”. Dat elke kans aangrijpt om zijn tong uit te steken naar zijn oude beschermheer onder het mom van een nieuwe, nu aan de andere kant van de aardbol.

Het bijna 24-miljoen inwoners tellende eiland staat 19op de wereldranglijst in termen van jaarlijks BBP,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: