30 feiten die u MOET weten: Uw Covid Informatieblad – Een verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebben

30-feiten-die-u-moet-weten:-uw-covid-informatieblad-–-een-verzameling-van-alle-argumenten-die-u-ooit-nodig-zult-hebben

06-10-21 08:01:00,

De Off-Guardian verstrekt een puntsgewijze lijst, met ondersteunende links, voor alle belangrijke punten om te verwijzen naar onderwerpen als: kunstmatig opgeblazen “COVID-sterfgevallen” en sterfte, inclusief hoe sterfgevallen worden geteld, onderliggende doodsoorzaken, de gemiddelde leeftijd van COVID sterfgevallen, en het uitblijven van een stijging van het algemene sterfte-/sterftecijfer. Gebleken is dat de lockdowns de verspreiding van de ziekte niet heeft voorkomen, maar integendeel mensen heeft gedood. PCR-tests vertonen gebreken en worden misbruikt om ten onrechte ziekten vast te stellen. De meeste COVID-gevallen zijn “asymptomatische infecties” en er is weinig bewijs dat het een ziekte op een andere persoon kan overbrengen. Beademing is geen goede behandeling voor ademhalingsvirussen, en het doodt mensen. COVID mRNA-“vaccins” zijn nog nooit eerder goedgekeurd omdat ze gevaarlijk zijn en de langetermijneffecten onbekend zijn. Vaccins beschermen niet tegen ziekten, noch voorkomen ze de overdracht van ziekten op anderen. Vaccinpaspoorten werden door de EU gepland een jaar voordat COVID verscheen. Een “trainingsoefening”, Event 201 genaamd, voorspelde de pandemie slechts enkele weken voordat deze uitbrak. En, de elite heeft fortuinen verdiend tijdens de pandemie.

DEEL I: “COVID STERFGEVALLEN” & MORTALITEIT

1. Het overlevingspercentage van “Covid” is meer dan 99%. De medische deskundigen van de regering hebben vanaf het begin van de pandemie onderstreept dat de overgrote meerderheid van de bevolking geen enkel gevaar loopt door Covid.

Bijna alle studies naar de infectie-fataliteitsratio (IFR) van Covid hebben resultaten tussen 0,04% en 0,5% opgeleverd. Dat betekent dat de overlevingskans van Covid ten minste 99,5% is.

2. Er is GEEN ongewoon hoog sterftecijfer vastgesteld. De pers heeft 2020 het “dodelijkste jaar sinds de tweede wereldoorlog” genoemd, maar dit is misleidend omdat geen rekening wordt gehouden met de enorme toename van de bevolking sinds die tijd. Een redelijker statistische maatstaf voor sterfte is het leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfer (ASMR):

Volgens deze maatstaf is 2020 niet eens het slechtste sterftejaar sinds 2000, maar zijn er sinds 1943 slechts negen jaren geweest die beter waren dan 2020.

Insgelijks, in de VS is de ASMR voor 2020 pas op het niveau van 2004:

Voor een gedetailleerd overzicht van de invloed van Covid op de sterfte in West-Europa en de VS, klik hier.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: