35-jarige Amerikaanse vrouw schept op over haar vaccinatie, zwangerschap, borstvoeding; pasgeboren zoon sterft na 2 1/2 maand

35-jarige-amerikaanse-vrouw-schept-op-over-haar-vaccinatie,-zwangerschap,-borstvoeding;-pasgeboren-zoon-sterft-na-2-1/2-maand

06-10-21 10:29:00,

Een 35-jarige vrouw met een masterdiploma in volksgezondheid rouwt om de onnodige dood van haar pasgeboren zoontje, in alweer een zeer verontrustend verhaal over zwangerschap na een COVID-19 injectie, bericht Thecovidblog.com.

Mevrouw Amanda Makulec kreeg haar eerste mRNA-injectie op 17 maart, volgens de webarchieven. Noteer dat mevrouw Makulec vorige week haar Twitter account heeft afgesloten, zodat je haar tijdlijn niet langer kunt zien, tenzij zij je daarvoor toestemming geeft. Het is onduidelijk of ze Pfizer of Moderna heeft gekregen (niet dat het wat uitmaakt), en wanneer ze de tweede injectie heeft gekregen. Maar als ze de CDC-richtlijnen heeft gevolgd, heeft ze de tweede injectie waarschijnlijk tegen eind april gekregen.

Mevrouw Makulec is een wandelend, sprekend reclamebord voor Pfizer en Moderna. Ze herkauwt letterlijk elke uitspraak van de CDC en de media die ze blijven herhalen totdat mensen geloven dat het waar is.

Ze is warm met haar Johnson & Johnson fanatisme, zoals bleek in april nadat de CDC het gebruik van de genoemde injecties in de Verenigde Staten een paar dagen stopzette.

Mevrouw Makulec gebruikt ook ultraliberaal taalgebruik dat aangeeft dat ze alles wat de Democraten zeggen als evangelie beschouwt.

Zwangerschap en zeer ongelukkige dood

Mevrouw Makulec werd ergens in oktober of november 2020 zwanger van haar tweede kind. Hij werd medio juli 2021 geboren. Kort nadat het kind dat zij “Baby Z” noemt was geboren, deelde mevrouw Makulec gevaarlijke, onverantwoordelijke propaganda over mRNA-injecties en zwangerschap. Zij sprak over het “delen van haar immuunbeschermingen” met Baby Z, zowel in de baarmoeder als via borstvoeding.

Haar vaccin-pleidooi en -dwang nam in september extreem toe. Verschillende tweets bevatten de hashtag #GetVaccinated. Mevrouw Makulec sprak op 18 september over haar “twee kleintjes” terwijl ze verwees naar een artikel in de New York Times dat we hier niet zullen linken.

Negen dagen later twitterde mevrouw Makulec dat haar 2 1/2 maand oude zoontje “onverwacht en plotseling is overleden”.

Nog geen 12 uur later sloot ze haar Twitter-account nadat verschillende mensen erop hadden gewezen dat “vaccins de belangrijkste oorzaak van toevalligheden zijn”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: