Amerikaanse militaire adviseurs getuigen van Poetins defensieve gedrag

amerikaanse-militaire-adviseurs-getuigen-van-poetins-defensieve-gedrag

06-10-21 12: 43: 00,

Het belangrijkste adviesbureau van het Amerikaanse leger, de RAND Corporation, heeft het Russische leger onder de loep genomen. De RAND Corporation getuigt van het defensieve gedrag van de Russische president Vladimir Poetin. Militaire interventies zijn onder hem zelfs duidelijk afgenomen in vergelijking met zijn (door de VS gesteunde) voorganger Boris Jeltsin. Door Christian Müller in infosperber.ch. Albrecht Müller.

De RAND Corporation, een wereldberoemd Amerikaans onderzoeks- en adviesbureau, kan er prat op gaan in ruim 50 landen 1800 mensen in dienst te hebben die onderzoek kunnen verrichten en kunnen communiceren in in totaal meer dan 75 talen en waarvan er meer dan duizend, d.w.z. meer dan de helft, gepromoveerd zijn of zelfs meerdere doctoraten hebben. Dus RAND is niet zomaar een van de ontelbare zogenaamde denktanks. En wat bijzonder belangrijk is om op te merken: RAND’s beste klanten zijn het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en het Amerikaanse leger: het Amerikaanse leger, de Amerikaanse luchtmacht en het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: