ARD-medewerker verbreekt zwijgen: “Ik kan er niet meer tegen”

06-10-21 02: 55: 00,

ARD-medewerker verbreekt zwijgen: ‘Ik kan niet meer’

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 door RL.

“Ik kan niet langer zwijgen. Ik kan niet langer klakkeloos aanvaarden wat nu al anderhalf jaar gebeurt bij mijn werkgever, de openbare omroep. Zaken als “evenwicht”, “sociale samenhang” en “diversiteit” in de berichtgeving zijn vastgelegd in de statuten en de staatscontracten voor de media. Wat in de praktijk wordt gebracht is precies het tegenovergestelde. Een echt discours en uitwisseling waarin alle geledingen van de samenleving elkaar kunnen vinden, bestaat niet”, schrijft Ole Skambraks op Multipolair. Skambraks, werkzaam als redacteur programmamanagement/geluidsontwerp bij SWR2, weet waar hij het over heeft.

De SWR2 medewerker vindt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: