De Deracinatie van Blanke Etniciteiten, door Paul Craig Roberts

de-deracinatie-van-blanke-etniciteiten,-door-paul-craig-roberts

06-10-21 04: 00: 00,

Het uitwissen van de Westerse cultuur gebeurt voor onze ogen. We zitten met stomheid geslagen toe te kijken hoe onterfde blanke etniciteiten zichzelf uitwissen.

De westerse cultuur heeft ons de overwinningen van de rechtsstaat opgeleverd, wat betekent dat de regering verantwoording verschuldigd is aan het volk. Deze historische overwinning, het resultaat van een eeuwenlange strijd, is verloren gegaan.

Op 2 september 2021, plaatste ik links naar twee artikelen die de vervanging van blanken bespreken in landen waar ze nog steeds een meerderheid vormen. De onbezorgdheid van blanken om een raciale minderheid te worden terwijl zij, terwijl zij nog steeds de meerderheid vormen, reeds lijden onder raciale en culturele discriminatie, doet de vraag rijzen naar hun wil om te overleven. Wat verwachten blanken van hun toekomst als ze een gedemoniseerde minderheid zijn, het racistische, uitbuitende, bevoorrechte ras waartegen Identiteitspolitiek een meerderheid verenigt?

Blanken zijn decennia lang gehersenspoeld over hun racisme, over de noodzaak van diversiteit en multiculturalisme,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: