De injectiespuit politici

de-injectiespuit-politici

06-10-21 01: 00: 00,

van Janine Fritsch

Mijnheer Falk,

namens de SPD-fractie heeft u de gemeenteraad verzocht een vaccinatiecampagne te ondersteunen door middel van gemeentelijke reclamemaatregelen en speciale vaccinatiecampagnes, in het bijzonder “schoolpleinvaccinatiedagen” voor 12-plussers. Als reden wordt opgegeven dat gezondheidskwesties onder de gemeentelijke medeverantwoordelijkheid vallen en dat er een “aanbeveling van de Permanente Vaccinatiecommissie” is. Beide zijn onjuist.

Kritische vragen van de Onafhankelijke Kiezersvereniging (UWG), onder andere over de overtreding van de Duitse wet op geneesmiddelenreclame (HWG) of de financiering van de campagne, werden met een “mimimi” beantwoord, de collega werd belachelijk gemaakt en haar vragen werden niet beantwoord.

Even onder ons: dergelijk discrediterend gedrag over feitelijke kwesties is een politiek actieve rechter onwaardig, onobjectief en ondemocratisch, nietwaar?

Uw aandringen op de “vaccinatiecampagne” van kinderen, die daardoor massaal worden beïnvloed en psychosociaal worden gedwongen, is helemaal geen gemeenschappelijke aangelegenheid. Als jurist weet u ook of dit legaal is: de reclameverboden van de HWG zijn bedoeld om te voorkomen dat mensen door ongepaste reclame worden misleid tot het nemen van verkeerde beslissingen over het gebruik van geneesmiddelen. Voor mij persoonlijk is dit een enorme inbreuk op mijn privacy. Wie wat injecteert in mijn lichaam of dat van mijn kinderen, wordt beslist door mij en mijn dokter. Niemand anders. In de geneeskunde, heb ik nog nooit zo’n egalitarisme gezien zonder rekening te houden met de individuele situatie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: