De kleine successen van het multiculturalisme, door Andrew Joyce

de-kleine-successen-van-het-multiculturalisme,-door-andrew-joyce

06-10-21 04: 05: 00,

Ik heb erg genoten van Tobias Langdonâs gedachten over âThe Leftist War on Identity, Nationality and Biology.â Van bijzonder belang waren Langdons opmerkingen over Emma Raducanu, een tennisspeelster van gemengd ras (Chinees-Roemeens) die de US Open won en die geprezen en gevierd werd, in Groot-BrittanniÔ en elders, als het beste van het Britse multiculturalisme, zo niet het beste van een nieuwe, superieure soort van mens van gemengd ras. Tobias heeft er terecht op gewezen dat het fundamentele probleem is dat Raducanu niet Brits is, en âjuist omdat ze niet Brits is, hebben veel andere mensen die ook niet Brits zijn, graag gedaan alsof ze Brits is en haar overwinning gevierd.â In het volgende essay wil ik de viering van Raducanu op een iets andere manier benaderen, door niet alleen de hypocrisie en de blinde vlekken van multiculturalisten te onderzoeken, die maar al te bekend zijn, maar ook de spanningen binnen het liberalisme over dit onderwerp.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: