De maatregel inzake mediahygiëne

de-maatregel-inzake-mediahygiene

06-10-21 12: 00: 00,

Dat bij de sluiting van een videokanaal ook banen op de tocht staan, lijkt niemand van het Duitse journalistengilde te interesseren. “Laat ze maar naar de DDR gaan”, zeiden ze vroeger tegen linkse critici in de 1970s.

Nu zeggen ze, vermoedelijk achter gesloten deuren: “Laat de RT mensen allemaal naar Moskou gaan.” De RT DE-werknemers zijn voor het merendeel Duitse staatsburgers, maar dit feit schijnt in de Duitse intelligentsia geen rol te spelen. RT DE-werknemers schijnen officieus zoiets te zijn als “lastposten van het volk”.

Ik zou de journalistieke collega’s die nu wegduiken willen vragen om te tellen hoeveel berispingen de BILD al van de Raad voor de Journalistiek heeft gekregen voor zijn leugens en hoeveel overdrijvingen, weglatingen en vervalsingen deze krant elke dag produceert.

Maar blijkbaar verteert Duitsland de vervalsingen van de BILD goed. Ze zijn zelfs goed voor de spijsvertering, of waarom heeft – afgezien van enkele linkse radicalen in de 1960s – nooit iemand de sluiting van dit blad geëist?

Ik begrijp het: de “neppers van RT DE zijn als stenen in de maag. Ze moeten zo snel mogelijk operatief verwijderd worden voordat de patiënt Duitsland sterft.

Zoals Martin Niemöller zei:

“Toen de nazi’s de communisten pakten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: