Het Westen zoekt de dialoog? De NAVO zet de helft van de Russische diplomaten het land uit

het-westen-zoekt-de-dialoog?-de-navo-zet-de-helft-van-de-russische-diplomaten-het-land-uit

06-10-21 07: 57: 00,

Nato vs. Rusland

De Nato heeft het aantal Russische diplomaten bij de Nato met de helft verminderd en de diplomaten uitgewezen. Is dit hoe bereidheid om een dialoog aan te gaan eruit ziet? En hoe kan er überhaupt een dialoog zijn zonder diplomaten?

Een van de matras van het Westen is dat zij zo graag met Rusland willen praten, maar dat de slechte Russen dat niet willen. Dat het tegendeel het geval is, blijkt nu opnieuw uit het feit dat de NAVO het aantal diplomaten in de Russische vertegenwoordiging bij het militaire blok met de helft heeft verminderd. Maar hoe moeten we praten en tot akkoorden komen als het Westen niet alleen de ene na de andere dialoogvorm boycot, maar ook voortdurend het aantal Russische diplomaten vermindert, wier taak het is te praten en in contact te blijven?

De Russische president Poetin werd ooit tijdens een paneldiscussie gevraagd of hij de hereniging met de Krim betreurde,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: