Ideologische agressie tegen China neemt toe – Het Oeigoerse Tribunaal

ideologische-agressie-tegen-china-neemt-toe-–-het-oeigoerse-tribunaal

06-10-21 08: 59: 00,

Op 24juli verscheen op de weblog OpinioJuris een artikel van de hand van twee Britse juristen Mandelbaum en Borda en een Duitse jurist Stegbauer, met als titel:

“Legitimation Crisis Or Access To Justice? On The Authority of International People’s Tribunals.”

Het verscheen gelijktijdig op de website van het Oeigoertribunaal, de website van het door de NAVO gesteunde propagandatribunaal onder leiding van aarts-NAVO misdadiger en agent, Geoffrey Nice; die onder andere de Britse advocaat is die door het VK en de NAVO is ingehuurd om president Slobodan Milosevic van Joegoslavië te vervolgen op basis van verzonnen aanklachten, wiens “proces” diende als propaganda om de NAVO agressie tegen Joegoslavië te rechtvaardigen.

Het “tribunaal” maakt deel uit van de propagandamatrix die door de NAVO wordt opgebouwd, onder leiding van de VS en het VK, en die tot doel heeft de geesten van de mensen te manipuleren om haat en vijandigheid jegens China op te wekken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: