India’s ivermectine nieuwsstop: het geheim is bekend

india’s-ivermectine-nieuwsstop:-het-geheim-is-bekend

05-10-21 10: 20: 00,

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 door RK.

Op 7 mei 2021, tijdens het hoogtepunt van de “deltagolf” in India, meldde de Wereldgezondheidsorganisatie: “Uttar Pradesh zet de laatste stap om covid-19 een halt toe te roepen.”

De WHO verklaarde: “Regeringsteams doorkruisen India in deze operatie, die begon op 5. Mei in India’s dichtstbevolkte staat met 230 miljoen mensen, in vijf dagen 97’941 dorpen in 75 districten uitgekamd.”

De operatie omvatte een agressief test- en behandelingsprogramma, huis-aan-huisbezoeken met drugskits. De WHO verklaarde: “Elk surveillanceteam bestaat uit twee leden die huisbezoeken afleggen in dorpen en afgelegen gehuchten om alle personen met covid-symptomen 19 te testen met snelle antigeentests.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: