Jonge mensen sterven na vaccinatie – atleten storten plotseling in

jonge-mensen-sterven-na-vaccinatie-–-atleten-storten-plotseling-in

06-10-21 03:42:00, Fotomontage Wochenblick: elementen: © Freepik Er komen steeds meer verontrustende berichten over mensen die plotseling ineenstorten. In veel gevallen eindigen de instortingen met de dood. Atleten zijn de laatste tijd ook ineengestort, vaak als gevolg van hartproblemen zoals hartontsteking – een van de bekende levensbedreigende bijwerkingen van gentherapie-injecties, waar zelfs de fabrikanten zelf voor waarschuwen. Het aantal gevallen van deze hartziekte schiet momenteel blijkbaar letterlijk door het dak, schrijft Christoph Uhlmann.

  • 13-jarige sterft na vaccinatie in Italië.
  • 17-jarige voetballer, 18-jarige student, 20-jarige Sloveen, 21-jarige Amerikaan, 35-jarige YouTuber – allemaal dood.
  • Ineenstorting, hartstilstand, reanimatie – gevallen in voetbal komen steeds vaker voor.
  • Stijgend aantal hartspierinfecties en sterfgevallen.

Als blijkt dat veel van deze gevallen inderdaad causaal verband houden met een COVID-19 vaccinatie, gaan we een ontstellend sombere toekomst tegemoet. Maar in plaats van alles in het werk te stellen om deze gevallen op te lossen, duwen de regeringen de vaccinatieknop alleen maar verder in – ongeacht de gevolgen, zou men kunnen denken.

Jongste dode slechts 13 jaar oud

Veel van deze gevallen zijn op Twitter gedocumenteerd onder de hashtag #ploetzlichundunwartet (#plotselingenonverwacht). In Italië was het geval van de 13-jarige Arianna schokkend. Ze leefde al sinds haar geboorte met een hartkwaal. Met toestemming van haar dokter, werd ze ingeënt. Slechts enkele uren later verslechterde de gezondheidstoestand van het jonge meisje. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en overleed in de loop van de nacht.

n de Amerikaanse staat Ohio werd een 21-jarige student dood in zijn kamer aangetroffen. Een dag na de vaccinatie met Johnson & Johnson (J&J). In Slovenië heeft de onverwachte plotselinge dood van een 20-jarige geleid tot het tijdelijk stopzetten van dit vaccin. In Oostenrijk beveelt de Groene minister van Volksgezondheid, Wolfgang Mückstein, aan om na een injectie van J&J nog een dosis van een andere fabrikant te geven. Dit moet “off-label” gebeuren, d.w.z. buiten de voorwaardelijke goedkeuring door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) om. Ook de verrassende dood van de 35-jarige YouTuber Mel Thompson, die op het videoplatform 170.000 abonnees bereikte met schoonheidstips, heeft social media geschokt. Het is op dit moment niet bekend of ze gevaccineerd was.

Er is ook giswerk rond de veel te vroege dood van een 18-jarige Canadese student.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: