Pure horror: Arts ontdekt mysterieuze “zwarte structuren” in het bloed van gevaccineerde patiënten

pure-horror:-arts-ontdekt-mysterieuze-“zwarte-structuren”-in-het-bloed-van-gevaccineerde-patienten

06-10-21 01:09:00, Steeds meer patiënten van de Zuid-Afrikaanse arts Zandre Botha hebben last van bijwerkingen na de COVID-19 vaccinatie. Deze omvatten tromboses, embolieën, cognitieve problemen, zenuwpijn en kortademigheid. Ze besloot het bloed van haar patiënten onder de microscoop te onderzoeken… en was geschokt.

De rode bloedlichaampjes van de gevaccineerden waren onherkenbaar misvormd, zegt Dr Botha in de Stew Peters Show. “Dat heb ik nog nooit gezien. Ik was geschokt,” zegt de arts, die al 15 jaar op dit gebied werkt.

Zwarte structuren

Zij vond ook “zwarte structuren” in het bloed van alle gevaccineerde patiënten met symptomen. “Het was schokkend,” zegt ze.

Botha slaagde er ook in een Janssen-vaccin in handen te krijgen en de inhoud ervan onder een microscoop te onderzoeken. “Ik was erg geschrokken, want wat ik in het bloed van mijn patiënten vond, zat ook in het vaccin,” zegt ze. Ze verwijst naar de zwarte substantie, die bestaat uit talrijke schijven met gaten.

De dokter ontdekte ook vreemde rechthoekige structuren in het vaccin. “Ik huil als ik dit soort dingen zie. Ik huil als deze patiënten binnenkomen”. Zij zegt dat een van haar patiënten binnen vijf uur na de inenting acht hartaanvallen had gekregen en nu op de intensive care lag. “Ik hoop dat ik hem kan helpen.”

Vorige week werd de bijsluiter van het Corona-vaccin van Janssen gewijzigd om een waarschuwing op te nemen voor veneuze trombose, een bloedstolsel in een ader.

Via Stew Peters Show Rumble-account
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: