Remedies & Protocollen voor slachtoffers van CoV-19 vaccinletsel

remedies-&-protocollen-voor-slachtoffers-van-cov-19-vaccinletsel

06-10-21 04:33:00,

Lieve mensen, willen jullie deze meest waardevolle en actuele informatie delen aangaande remedies voor slachtoffers van schade aangericht door CoV-19 vaccins?

Het betreft een nogal uitgebreide verzameling hoopgevende remedies en protocollen van dokters, wetenschappers en andere bronnen.

Deze remedies zijn niet enkel bedoeld voor slacht-offers van deze vaccins, maar ook voor mensen die door CoV-19 gevaccineerden zijn besmet, waarvan sprake is; alsook voor diegenen die het belang inzien van immuun versterking dmv het toepassen van eenvoudige maar essentiële middelen als o.a vitamines.

Vele middelen en methodes die voor het virus zelf worden toegepast, helpen ook bij vaccin-schade; in eerste instantie is het belangrijk het immuunsysteem te versterken en in beide gevallen hebben we o.a te maken met ‘spike’ eiwitten.

Ook is het verstandig om een aantal van deze remedies preventief toe te passen en niet enkel als problemen of symptomen zich aandienen, omdat er ongemerkt het één en ander aan de hand kan zijn. Hoe meer je je in deze materie verdiept hoe meer deze duistere factoren aan het licht worden gebracht.

Gezien het mij teveel moeite kost om deze informaties in het Nederlands te brengen heb ik ervoor gekozen om het in de Engelse taal te houden. Vergeet niet dat je gebruik kunt maken van een vertaalmachine.

Remedies & Protocols for victims of CoV-19 vaccine injuries

https://t.me/RemediesCV19VaxxVictims

Op onze gezondheid, welzijn en voorspoed.

– Walter

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Horrorrisico’s: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: