Stom of corrupt? Lanz, Steinbrück, Gammelin..

stom-of-corrupt?-lanz,-steinbruck,-gammelin.

06-10-21 03: 07: 00,

Zo hard moet je het vragen als je gisteravond naar Lanz hebt gekeken. De presentator Lanz, de voormalige kanselierskandidaat Steinbrück en de correspondent van de Süddeutsche Zeitung in Berlijn, Cerstin Gammelin, wekten de indruk dat het omslagstelsel alleen niet in staat is om de problemen van de demografische veranderingen op te vangen. Zie hier. Vanaf minuut 32: 06, wordt wederzijds de verzekering gegeven dat het wettelijk pensioen en het omslagstelsel moeten worden aangevuld. Mevrouw Gammelin bracht het “op aandelen gebaseerde” pensioen in het spel en wees erop dat de pensioenkwestie een belangrijk onderwerp van de coalitieonderhandelingen zou worden en dat het op aandelen gebaseerde pensioen door Scholz aan de FDP zou worden toegegeven als een ochtendgeschenk (= mijn formulering). Albrecht Müller.

Deze bijdrage is ook beschikbaar als audio-podcast.

Podcast: Play in new window | Download

Alleen Sahra Wagenknecht wees erop dat de generatie die in staat is te werken altijd en in elke situatie reëel moet zorgen voor de generatie van gepensioneerden en de generatie van kinderen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: