Verschillende Zwitserse gardisten nemen ontslag uit dienst

05-10-21 10: 30: 00,

Het Vaticaan verscherpt zijn coronaregime. Dit omvat verplichte vaccinatie voor leden van de Pauselijke Zwitserse Garde.

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 door AS.

Verplichte vaccinatie als een christelijke deugd? Personeelsleden van het Vaticaan moeten bewijzen dat zij sinds 1 oktober zijn ingeënt, getest of hersteld tegen het coronavirus (Corona Transition reported). Deze verordening is ook van toepassing op bezoekers. De Pauselijke Zwitserse Garde moet worden gevaccineerd, zoals RT meldde.

Drie gardisten hebben inmiddels ontslag genomen. Er zijn geen religieuze vrijstellingen van de vaccinatieplicht. De Heilige Stoel wil de gezondheid van de bewakers beschermen, evenals die van degenen die gevaccineerd zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: