Zonder het toe te geven, zijn we al overgestapt op transhumanisme, door Thierry Meyssan

zonder-het-toe-te-geven,-zijn-we-al-overgestapt-op-transhumanisme,-door-thierry-meyssan

,

De wereld verandert heel snel. Tijdens de Covid epidemie, is het geld geconcentreerd in een paar handen. De nieuwe oligarchen zijn transhumanisten. Zonder het te beseffen, hebben wij hun ideologie reeds aanvaard en beginnen wij ze in praktijk te brengen. Westerse artsen hebben de behandeling van deze ziekte opgegeven, en wij vinden het vanzelfsprekend om alles op boodschapper-RNA (messenger-RNA, mRNA) in te zetten. Het maakt niet uit dat deze strategie fataal is. Dit is hoe we nu denken.

Op 18 oktober 2019, nog voor er alarm was geslagen over Covid-19, hebben een aantal persoonlijkheden deelgenomen aan een rollenspel waarin deze epidemie werd gesimuleerd. Dit evenement werd gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.

De lock-down die is opgelegd als politiek antwoord op Covid-19 heeft geleid tot een wereldwijde herverdeling van de rijkdom ten gunste van enkele internetspelers (Microsoft, Alphabet…). Tegelijkertijd werden de beleggingsfondsen (Vanguard, Blackrock…), die reeds astronomische bedragen beheerden en hun belangen aan de staten konden opleggen, eigendom van enkele families. Er zijn nu stratosferische verschillen in rijkdom tussen een paar supermiljardairs en het volk.

De middenklasse, die sinds de ineenstorting van de USSR en het begin van de economische mondialisering langzaam aan het afbrokkelen was, is geleidelijk aan het verdwijnen. In de praktijk zijn democratische systemen niet langer bestand tegen deze plotselinge en gigantische verschillen in rijkdom.

Zoals altijd in perioden van verandering in politieke systemen, dringt de sociale klasse die naar de macht streeft, haar standpunt op. In dit geval, transhumanisme. Het idee dat wetenschappelijke vooruitgang een transformatie van de menselijke biologie mogelijk zal maken tot het punt waarop de dood kan worden overwonnen. Bijna alle vijftig grootste fortuinen ter wereld lijken deze fantasie te onderschrijven. Voor hen zal de technologie veel mensen vervangen op dezelfde manier als de wetenschap ooit het bijgeloof heeft vervangen.

Om hun nieuwe doctrine af te dwingen, beginnen deze zeer grote fortuinen te controleren wat wij denken en dwingen zij ons te handelen volgens deze nieuwe ideologie. Het laatste fenomeen is met name onze reactie op de Covid 19 pandemie. In het verleden trachtten artsen bij alle voorgaande epidemieën zonder uitzondering de zieken te behandelen. Dat was de oude wereld. In de nieuwe transhumanistische wereld moet niemand behandeld worden, allen moeten beschermd worden met een nieuwe technologie, boodschapper-RNA. De meeste ontwikkelde landen verbieden hun artsen om hun patiënten te behandelen en hun apothekers om geneesmiddelen te verkopen die hen zouden kunnen helpen (hydroxychloroquine,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: