Al onze problemen zijn gebouwd op ons-vs-hen propaganda

al-onze-problemen-zijn-gebouwd-op-ons-vs-hen-propaganda

07-10-21 02: 01: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

De liberale pundit Keith Olbermann deelde onlangs een video waarin hij tekeer ging over mensen die het Covid-vaccin niet willen nemen met zo’n emotioneel vitriool dat het speeksel uit zijn mond vloog en het kwijl over zijn kin liep. Ik vond het moeilijk om naar te kijken, deels omdat het altijd ongemakkelijk is om iemand zo uit elkaar te zien vallen en deels omdat het me deed beseffen dat ik de laatste jaren waarschijnlijk de draak heb gestoken met een mediapersoonlijkheid die een aantal echte diagnosticeerbare psychologische stoornissen heeft.

In plaats van uiteen te zetten wat hij denkt dat de beste argumenten zijn om het vaccin te nemen, zoals de meeste van zijn collega’s hebben gedaan, spuwt Olbermann in plaats daarvan vitrages over wat “lafaards” en “sneeuwvlokjes” niet-gevaccineerde mensen zijn.

“Ze zijn bang!” Schreeuwt Olbermann keer op keer,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: