De Mandaten, Beperkingen en Propaganda: De doodsklok voor de universiteiten?

de-mandaten,-beperkingen-en-propaganda:-de-doodsklok-voor-de-universiteiten?

07-10-21 11: 31: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Dr. Maximilian C. Forte komt tot de kern van de zaak. We moeten eerlijk onder ogen zien dat gewetenloze bankiers, oplichters uit het bedrijfsleven, mediamagnaten en corrupte politici erin geslaagd zijn nepwetenschap op te dringen aan de meestal volgzame leiding van onze universiteiten. Deze machtsuitoefening over een zwakke en onderdanige academische wereld is zo’n beetje de doodsteek voor wat ooit geloofwaardig omschreven kon worden als instellingen van hoger onderwijs.

Nu hebben we instellingen van naleving met dodelijke en schadelijke noodmaatregelen. Deze maatregelen zijn ons opgedrongen zonder dat van de opkomende autoriteiten wordt geëist dat zij met geloofwaardig bewijs aantonen dat er werkelijk sprake is van een noodsituatie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: