De militaire oorsprong van de farmaceutische en gezondheidsindustrie

06-10-21 10: 35: 00,

The military origins of the pharmaceutical and health industries

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 door RL.

Afgelopen augustus sprak Robert F. Kennedy in Boedapest. In de loop van zijn toespraak presenteerde Kennedy zijn onderzoeksresultaten aan de deelnemers: Hij onthult de bronnen van Anthony Fauci’s financiering. En hij laat zien hoe militaire en inlichtingenorganisaties zijn geïntegreerd in het zogenaamd civiele National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID). Kennedy ontkracht de mythes die nog steeds bestaan rond institutioneel medisch onderzoek.

De geschiedenis en context die Kennedy in zijn lezing presenteerde, zal waarschijnlijk meer in detail worden gepresenteerd in zijn aanstaande boek (The Real Anthony Fauci: Bill Gates,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: