Dr Fauci oktober 2019: ‘We moeten perceptie van de griep veranderen’

dr-fauci-oktober-2019:-‘we-moeten-perceptie-van-de-griep-veranderen’

07-10-21 04:00:00,

Het is bekend dat al sinds jaren partijen zoals de Europese Unie, WHO, bepaalde ‘filantropen’ en de grote farmaceuten de vaccinatiebereidheid willen opkrikken. Meer willen verkopen dus. We schreven hier al eerder over. In een deze week opnieuw opgedoken video bespreekt de in de VS beroemde en beruchte Dr. Fauci* op een conferentie van 29 oktober 2019 hoe de vaccinatiegraad omhoog kan. Twee maanden later wist de wereld het ook.

Dr. Fauci: We moeten de perceptie van de griep op een ‘disruptive’ manier veranderen.

Het is 19 oktober 2019, enkele maanden voor de uitbraak van Covid-19. Op het Amerikaanse Milken Institute bediscussiëren een aantal panelleden de toekomst van gezondheid. Onder hen Dr. Fauci, de nummer 1 aanjager van de mondmaskers (na eerst de zinloosheid te hebben verdedigd) en de vaccinaties.
Het zal niet verbazen zij niet bespraken hoe mensen gemotiveerd kunnen worden tot een gezondere levensstijl en daarmee hun eigen immuunsysteem op pijl kunnen houden. Aan hardlopen, fietsen, frisse buitenlucht en minder maar gezond eten zijn geen miljarden te verdienen.

Preventie is geen business. Een directeur van een farmaceut zei ooit eens: ‘Aan dode en gezonde mensen valt niets te verdienen.
Aan pillen en vaccins zijn miljarden te binnen te halen. De farmaceutische industrie puzzelt daarom al jaren over de vraag hoe zij meer mensen ervan kunnen overtuigen dat pillen en vaccins de beste middelen naar een betere gezondheid zijn. Dat (verkeerde) toegediende medicatie of vaccins in de VS al de 3e doodsoorzaak zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: