Driekwart van de Covid-sterfgevallen in Vermont behoren tot de “volledig gevaccineerden” – Gezondheidsautoriteit: “Bewijs dat vaccins werken om Vermonters te beschermen tegen de ergste uitkomsten”

driekwart-van-de-covid-sterfgevallen-in-vermont-behoren-tot-de-“volledig-gevaccineerden”-–-gezondheidsautoriteit:-“bewijs-dat-vaccins-werken-om-vermonters-te-beschermen-tegen-de-ergste-uitkomsten”

07-10-21 07:22:00,

De laatste gegevens uit Vermont tonen aan dat maar liefst 76 procent van alle nieuwe Covid-sterfgevallen zich voordoet bij de “volledig gevaccineerden”, bericht Pandemic.news.

De zogeheten “doorbraakgevallen”, waarvan ons is verteld dat ze “zeldzaam” zijn, zijn in feite verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van de Chinese virus sterfgevallen in de zeer “progressieve” Amerikaanse deelstaat, die een van de meest gevaccineerde van het land is.

Van de 33 Vermonters die stierven nadat ze in september “positief” waren bevonden op de Covidgriep, waren slechts acht van hen niet gevaccineerd. De andere 25 namen allemaal de prikken in gehoorzaamheid aan de regering, die hen vertelde dat ze “veilig” zouden zijn als ze dat deden.

Volgens de woordvoerder van het Ministerie van Volksgezondheid, Ben Truman, zijn al deze dodelijke gevallen van volledig gevaccineerde mensen toe te schrijven aan het feit dat de mensen die de vaccins hebben gekregen, hun injecties vroegtijdig hebben genomen, wat betekent dat de “immuniteit” die zij eventueel hebben gekregen, allang verdwenen is.

Deze meestal oudere gevallen “hebben meer tijd gehad om mogelijk een doorbraakgeval te worden,” kondigde Truman aan.

De vaccinatiegraad tegen het Chinese virus in Vermont is momenteel 88 procent bij mensen van 12 jaar en ouder. Dit betekent dat de deelstaat volledig beschermd zou moeten zijn tegen de ziekte en dat er geen doden meer zouden mogen vallen.

In plaats daarvan verspreiden nieuwe “doorbraakgevallen” van het Covid-virus zich als een lopend vuurtje, waarmee de mythe dat het krijgen van een injectie bescherming biedt tegen infectie, volledig ontkracht wordt.

Tot zover een “pandemie van de ongevaccineerden”.

Volgens Truman zijn al deze sterfgevallen het “bewijs” dat “vaccins werken” om Vermonters te beschermen tegen de “ergste uitkomsten”. We weten echter niet wat erger kan zijn dan de dood.

Ondertussen blijft de Commissaris van Volksgezondheid, Mark Levine, beweren dat er een “pandemie van de ongevaccineerden” aan de gang is die vereist dat meer mensen de injecties nemen als er ooit een einde wil komen aan sterfgevallen door Covid.

“Leeftijd is een belangrijke voorspeller van de ernst van de ziekte, en we hebben gezien dat de Deltavariant een tragische en onevenredige tol eist van onze oudere bevolking,” flapte Truman eruit, en voegde zijn eigen kijk op de situatie toe.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: